Aquafun De Haan

In de kustgemeente De Haan vind je het subtropisch zwembad Aquafun De Haan van Sunparks. In dit overdekte zwembad waan je je in een echt (overdekt) paradijs. Voor kinderen is een dagje Aquafun De Haan een onvergetelijke dag. Je vindt er verschillende attracties zoals glijbanen en een heus golfslagbad.

Volwassenen kunnen volledig tot rust komen in de gratis jacuzzi waar je kunt genieten van het deugddoende warme water. Doordat het zwembad volledig overdekt is, is het tropisch zwembad van Sunparks niet alleen de ideale plek voor een prachtige zomerdag, maar ook voor een druilerige regendag.

Prijs

De prijzen voor Aquafun gaan van €17 voor een volwassene op woensdag, zaterdag, zondag, alle feestdagen en schoolvakanties tot €14 voor een volwassene op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag buiten schoolvakanties.

Locatie

Aquafun De Haan is gelegen op het volgende adres:

Wenduinsesteenweg 150

8420 De Haan

Tip

Wij raden je aan om een verblijf te boeken in het nabijgelegen vakantiepark. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes heb je namelijk onbeperkte toegang tot het subtropisch zwembad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *