Aquafun Oostduinkerke

In Aquafun Oostduinkerke vind je verschillende leuke attracties terug die ervoor zorgen dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen er een onvergetelijke dag beleven. Zo vind je er een golfslagbad, een hydrotube, een kinderplonsbad, een binnenzwembad, verschillende waterstralen, bubbelbaden, whirlpools, glijbanen en een heuse burgerexpress. Iets wat je enkel en alleen in Aquafun Oostduinkerke terugvindt is de glijbaan.

Zowel voor jongeren als volwassenen is een bezoek aan Aquafun Oostduinkerke een onvergetelijke ervaring. Terwijl de kinderen zich volop amuseren in één van de vele attracties kunnen de volwassenen zich helemaal ontspannen in de bubbelbaden, de whirlpools of de sauna.

Prijs

Om toegang te krijgen tot het zwembad Aquafun Oostduinkerke betalen volwassenen €17 voor een dagticket op woensdag, zaterdag, zondag, alle feestdagen en schoolvakanties. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag buiten de schoolvakanties kost een toegangsticket voor volwassenen slechts €14.

Locatie

Aquafun Oostduinkerke is gelegen op het volgende adres:

Polderstraat 158

8670 Oostduinkerke

Het subtropisch zwembad is makkelijk te bereiken via de autosnelweg E40, afrit 3: Nieuwpoort.

Tip

Wij raden je aan om een verblijf te boeken in het nabijgelegen vakantiepark. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes heb je namelijk onbeperkte toegang tot het subtropisch zwembad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *