Aqualibi

Voor een dag plezier met het hele gezin of met je vrienden in één van de grootste subtropische zwembaden van ons land moet je in Aqualibi zijn. Hier vind je tal van spannende attracties die je een niet snel zal vergeten. De verschillende glijbanen zijn goed voor uren glijplezier voor zowel kinderen als voor volwassenen.

In het golfslagbad kun je de hoogste golven trotseren, terwijl je dan weer volledig tot rust kunt komen in de jacuzzi’s en de verschillende bubbelbaden. De unieke kinderzone is een zone die volledig voorbehouden is voor kinderen. Je vindt er 4 verschillende glijbanen, een grote emmer, leuke waterstralen, …

Prijs

Een ticket voor een volwassene voor Aqualibi kost €20, een ticket voor een kind t/m 1m40 kost €15 en een ticket voor een kind t/m 1m20 kost slechts €5.

Locatie

Aqualibi is gelegen in de gemeente Waver en ligt op enkele minuten rijden van de E411 en de E19. Het zwembad is ook perfect bereikbaar met de trein.

Tip

Wanneer je van plan bent om met het hele gezin of met enkele vrienden een bezoek te brengen aan Aqualibi, dan kies je best voor de populaire formule “family & friends”. Uitgerekend betaal je slechts €16 per ticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *