Aquapolis Molenheide

Aquapolis Molenheide is het prachtige aquapark van het gekende vakantiepark Park Molenheide. In het overdekte zwem- en speelparadijs vind je maar liefst vier prachtige (en ruime) zwembaden die toegankelijk zijn voor alle leeftijden.

De oudere kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de vier glijbanen en het subtropisch zwembad, terwijl de ouders aan hun gezondheid kunnen werken door baantjes te trekken in het grote 25-meterbad. De allerkleinsten kunnen dan weer terecht in het kleinere kabouterbad waar heel wat leuke speeltoestellen staan. Een leuke troef van Aquapolis Molenheide is dat er overal gratis WiFi beschikbaar is.

Prijs

De prijzen voor Aquapolis Molenheide variëren van €5,50 voor een volwassene buiten de schoolvakanties tot €10 voor een volwassenen binnen de schoolvakanties.

Locatie

Aquapolis Molenheide is gelegen in Limburg, op het grondgebied van Houthalen-Helchteren. Het zwembad is perfect bereikbaar via de snelweg E314 of met de trein richting Hasselt-Station.

Tip

Om optimaal te profiteren van Aquapolis Molenheide boek je best een weekendje, zodat je ruim de tijd hebt om het zwembad volledig te verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *