Aqua Mundo De Vossemeren

Een dagje uit naar Aqua Mundo De Vossemeren is de ideale uitstap met je kinderen te doen. De kinderen kunnen er terecht in het kinder-doe-bad dat onder toezicht staat van de badmeesters. De waaghalzen kunnen zich volledig uitleven in de super snelle afdaling van de wildwaterbaan of in de Monkey Splash, en spannende glijbaan.

Naast het zwembad vind je in De Vossemeren ook een indoor piratenwereld en een prachtig vernieuwde kinderboerderij. Daarnaast zijn er ook 2 grote meren waar je kunt waterskieën.

Wie volledig tot rust wenst te komen kan terecht in het Nature & Spa Health & Beauty Wellness Center of kan ervoor kiezen om een ontspannende wandeling te maken in de prachtige natuur rond het park.

Prijs

De prijzen voor een dagje uit in Aqua Mundo De Vossemeren variëren naargelang het tijdstip waarop je het zwembad bezoekt. Zo betaal je als volwassene €18,95 voor een toegangskaart vanaf 10.30 uur of 13 uur. Alle overige prijzen vind je terug op de website van Aqua Mundo De Vossemeren.

Locatie

Aqua Mundo De Vossemeren is gelegen in Lommel op het volgende adres:

Elzen 145

3920 Lommel

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het park uitstekend te bereiken.

Tip

Wie dat wil kan er voor kiezen om te verblijven in het park De Vossemeren. Op die manier heb je ruim de tijd om naast het zwembad, ook het vakantiepark en alle andere activiteiten te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *