Océade

Het subtropisch zwembad Océade is waarschijnlijk één van de meest gekende zwembaden van ons land. Dit zwembad heeft sinds de opening slechts één doel voor ogen gehad: de nummer 1 zijn in glijbanen.

In het park vind je dan ook verschillende glijbanen zoals de Orkaan, de Barracuda en de Kanonbal die voor de echte avonturiers bedoeld zijn. De Anaconda, de Kameleon en de Salto Angel zijn dan weer bedoeld voor de gezinnen. De kinderen kunnen terecht in het Aquafun House en de Tortuga Slides.

Wie het liever iets rustiger houdt, kan terecht in het saunaland waar je helemaal tot rust kunt komen in één van de verschillende sauna’s. Op het einde van de onvergetelijke dag kun je in de bar Martinique en het restaurant terecht voor een lekker hapje en drankje.

Prijs

Om als volwassene 4 uur lang te vertoeven in Océade betaal je €18,50. Kinderen t/m 1,30 meter betalen slechts €15,50 en kinderen kleiner dan 1,15 meter betalen niks.

Locatie

Océade is gelegen in het noorden van Brussel (nabij het Bruparck Village) en is uitstekende bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer.

Tip

Om niet afhankelijk te zijn van een vertrekuur, koop je beter een dagticket. Voor slechts €2 meer hoef je na 4 uur het zwembad niet te verlaten en kun je dus blijven zolang je dat zelf wenst.

One Comment

  1. Sophie

    Als ik alle zwembaden eens bekijk, is het voor mij overduidelijk dat Oceade er ver bovenuit sprint op de 1ste plaats. Dit is echt het beste zwembad dat België te bieden heeft!
    En om dan te horen dat dit zwembad zal afgebroken worden om er een ander complex te bouwen.. Schandalig! Als hier een petitie voor rondgaat wil ik daarvoor zeker mee handtekeningen verzamelen.
    Oceade moet blijven!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *