Plopsaqua

Het subtropisch zwembad Plopsaqua behoort tot de meest gekende zwembaden van ons land. En volledig terecht. In Plopsaqua vind je enorm veel mogelijkheden waardoor iedereen er een onvergetelijke dag kan beleven.

De Sky Drop is één van de meest spannende attracties. Je bevindt je er op het hoogste punt van de Vlaamse kust waar je plaatsneemt in een capsule op maar liefst 20 meter hoogte. Tegen een topsnelheid val je naar beneden en wring je je door de meest scherpe bochten.

Andere populaire attracties zijn het 25 meter disco bad, de bubbeltonnen, de glijdende banden, de disco slide, het stormbad, de viking race, de wild river en Wickie’s speeldorp.

Prijs

Op de website van Plopsaqua vind je alle verschillende tarieven. Erg leuk voor mensen die met de trein komen is het combiticket trein + toegang. Een individueel ticket voor een volwassene kost online ongeveer €24.

Locatie

Het zwembad is perfect bereikbaar met de trein, de tram, de bus en de auto. In de directe omgeving van Plopsaqua is er voldoende parking om je wagen te parkeren.

Tip

Plopsaqua is vlakbij het populaire attractiepark Plopsaland De Panne gelegen. Maak dus zeker van de gelegenheid gebruik om ook een bezoek te brengen aan het attractiepark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *