LAGO Gent Rozebroeken

Moderne faciliteiten

In LAGO Gent Rozebroeken vinden liefhebbers van zwemplezier ongetwijfeld hun ding. Voor zij die graag sporten en aan conditie werken, is er het sportbad, waar zwemmers naar hartelust baantjes kunnen trekken.

Hou je meer van ontspanning en recreatie? Dan is het heerlijk vertoeven in “De Lagune”, een warm bad ingedeeld in verschillende compartimenten, mét zelfs een stroomversnelling. Naast de lagune is tevens een warme jacuzzi voorzien.

Liever avontuur? LAGO Gent Rozebroeken is voorzien van verschillende glijbanen (King Cobra is sinds 2017 de splinternieuwe abyss-glijbaan, waar je verdwijnt in een grote draaikolk), een golfslagbad en bovendien zijn er ook 2 spannende (en warme!) wildwaterbanen.

Voorts is het complex ook voorzien van sauna’s, een kinderbad en 3 buitenbaden, waarvan er 1 zomer en winter open blijft!

Veel meer dan enkel zwemplezier

LAGO Gent Rozebroeken is een modern en proper complex waar je veel meer kan dan alleen maar genieten van hun subtropisch zwemparadijs. Na het vele zwemplezier kunnen de gasten genieten van een drankje of hapje in het Rest-eau-café. Je kan er zaalsporten beoefenen en er is zelfs een heus schoonheidssalon.

Praktische informatie

De prijzen variëren tussen de 8 en 10,90 euro voor niet-inwoners van Gent. Kinderen onder 4 jaar kunnen gratis en er zijn kortingtarieven voor groepen en meerbeurtkaarthouders.

Hier kunnen de actuele tarieven geraadpleegd worden: http://www.lago.be/gent

Het zwembad is vlot bereikbaar met de wagen en beschikt over een ruime parking.

Plattegrond

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *