LAGO Lier De Waterperels

In het zwemparadijs LAGO De Waterperels in Lier kunnen mensen van alle leeftijden terecht om er te genieten van het tropisch zwembad. Voor elke leeftijd en interesse is er wat wils. Zo vind je er een spectaculaire glijbaan, een leuk kinderbad, een deugddoende sauna, een sportbad, een bandenglijbaan … Kortom, iedereen kan er terecht om een dag echt te ontspannen. Op woensdag, wanneer de kinderen niet naar school hoeven te gaan, zorgt LAGO De Waterperels voor extra speelmateriaal in het bad. Ook kunnen kinderen elke laatste woensdag van de maand zich helemaal uitleven op het unieke hindernissenparcours in het sportbad.

Prijs

Als inwoner van Lier betaal je voor een volwassene €6,70 en voor een student betaal je slechts €5,90. Woon je niet in Lier dan betaal je voor een volwassene €10, voor een kind €7,50 en vooreen 60+’er €8,40

Locatie

Het zwembad is gelegen in Lier in de Kazernedreef 100 (gps: Mechelsesteenweg 26). Wie met de trein komt zal het zwembad op z’n weg vinden op ongeveer 550 meter afstand van het station.

Tip

Ga je wel vaker zwemmen in LAGO De Waterperels? Dan kies je best voor een 10 beurten-kaart waarmee je een aardig bedrag kunt besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *