LAGO Lier De Waterperels

In het zwemparadijs LAGO Lier De Waterperels in Lier kunnen mensen van alle leeftijden terecht om er te genieten van het tropisch zwembad. Voor elke leeftijd en interesse is er wat wils. Zo vind je er een spectaculaire glijbaan, 2 kinderbaden, een deugddoende sauna, een sportbad, een bandenglijbaan … Kortom, iedereen kan er terecht om een dag echt te ontspannen. Op woensdag, wanneer de kinderen niet naar school hoeven te gaan, zorgt LAGO Lier De Waterperels voor extra speelmateriaal in het bad. Ook kunnen kinderen elke laatste woensdag van de maand zich helemaal uitleven op het unieke hindernissenparcours in het sportbad.

Honger of dorst?
Tijdens je zwembeurt kan je terecht op het zwemmersterras voor een tussendoortje en een drankje. Zin om na je zwembeurt lekker te eten? Ga langs in het Rest-eau-café en geniet van heerlijke gerechten.

Praktische informatie

Locatie

Het zwembad is gelegen in Lier in de Kazernedreef 100 (gps: Mechelsesteenweg 26). Wie met de trein komt zal het zwembad op z’n weg vinden op ongeveer 550 meter afstand van het station.

Tip

Ga je wel vaker zwemmen in LAGO De Waterperels? Dan kies je best voor een 10 beurtenkaart of familiepas waarmee je een aardig bedrag kunt besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *